Vraag en antwoord

Heb je vragen over onze website? Lees hier meer over Gigastunter, bestellen, betalen en bezorging.

Gigastunter is de online winkel met gigavoordelige aanbiedingen op de mooiste A-merken die jij dagelijks gebruikt.

Het inkoopteam van Gigastunter is non-stop actief met het uitbreiden van het assortiment. Dit doen wij door vergaande samenwerkingen, en direct contact met fabrikanten waardoor wij gigavoordelige producten kunnen aanbieden.

Op zoek naar een product, maar niet gevonden op Gigastunter? Neem contact met ons op en wij gaan voor jou op zoek naar de beste deal!

Producten bestel je bij Gigastunter zoals je dat gewend bent bij online aankopen. Op alle productpagina’s kan je het product toevoegen aan jouw winkelwagen om vervolgens af te rekenen.

Nadat jouw bestelling is geplaatst, ontvang je een bestelbevestiging. Wij leveren onze producten uit eigen voorraad en bezorgen producten die voor 23:59 besteld zijn de volgende werkdag al bij jou thuis!

Ook zonder account kan je een bestelling plaatsen. Door een account te registreren blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen en het laatste nieuws.

Als je voor 23:59 bestelt, heb je het product de volgende werkdag al in huis.

Indien je geen bevestiging van jouw bestelling hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Op Gigastunter betaal je met de vertrouwde betaalmethoden zoals iDeal, Credit Card of PayPal. De betaalopties worden weergegeven bij het afrekenen.

Zodra jouw bestelling is geplaatst, ontvang je een mail met een bevestiging en overzicht van jouw bestelling. Daarnaast zal er een factuur als bijlage worden meegezonden in de bevestigingsmail.

Bij Gigastunter rekenen wij vanaf 35,- geen bezorgkosten. De bestelling wordt dan dus gratis bezorgd! Bestel je voor minder dan 35,-? Dan rekenen wij 5,75 per bestellingen naar Nederland en 6,75 voor bestellingen naar België.

Gigastunter levert al de producten direct uit eigen voorraad. Daardoor leveren wij jouw bestelling in één keer helemaal. Mocht een product uitverkocht zijn, zullen we je hiervan op de hoogte stellen en het product naleveren.